Campionatele Nationale de CiclocrossLa sfarsitul saptamanii care tocmai a trecut si anume in 24 si 25 octombrie au avut loc la Poiana Brasov Campionatele Nationale de Ciclocross. Inainte de acestea au mai fost inca 2 curse Cupa Poiana 22.10.09 si Cupa Vectra 23.10.09.In total 4 curse de ciclocross consecutive si cu astea sa terminat sezonul de ciclocross din Romania:P...desi in alte tari in mod normal doar in perioada asta incepe sezonul si se termina odata cu campionatele mondiale care de obicei is pe la sfarsitu lu' ianuarie...
Vremea a fost frumoasa anu asta ,traseul acelas ca si in anii trecuti,un traseu mai mult de xc decat de ciclocross dar daca doar asta il avem pe asta trebuie sa mergem oricum sper ca in anii ce urmeaza sa se faca si la noi un traseu specific de ciclocross,care sa aiba si scari si obstacole si asfalt,curbe mai multe si toate elementele specifice...
Personal sunt multumit de rezultatele mele am reusit sa castig titlu de Campion national la categoria mea u23,urmat de Grosu Edy si Petrache Marius si un loc 2 la Elite castigorul fiind Anghelache Dan de la Dinamo Bucuresti,de asemea am obtinut locu 1 si la Cupa Poiana si Cupa Vectra,insa am ramas f dezamagit de premiile sau mai bine zis de lipsa premiilor ce s-au dat la primele 2 curse,a fost chiar bataie de joc... locul 3 a primit 2 pixuri si un carnetel de notite,locul 2: 2 prajituri magura si 2 bomboane de ciocolata:)) si locul 1 un tricou xl alb diplome si o Cupa. La campionatele nationale se stie ca premiile se dau din partea clubului.
In concluzie cu bune si cu rele am reusit sa Castig 3 Curse din 4 la care am participat ,Un titlu de campion National lau23 si un loc 2 la categoria superioara la elite...Sper ca la anu sa avem un traseu adevarat de Ciclocross mai ales ca am auzit unele zvonuri ca s-ar putea ca la anu sa se organizeze o cupa mondiala de ciclocross in Romania dar cu sigurantza nu la Poiana Brasov...probabil la Bucuresti.

2 comentarii:

Elisei Miron spunea...

felicitari man pentru rezultate! se castiga bine la "profesionisti" iar asta cu cupa mondiala e tare.. iar viseaza federatia cu ochii deschisi dar nu sunt in stare sa organizeze un campionat intern ca lumea.

georgian spunea...

Ce fain luci ca ti-ai facut blog ! De acuma dupa fiecare cursa mai importanta , am de citit! Hai dai pedala la scris!:)

Trimiteți un comentariu

 

Port Macquarie Accommodation